Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı muhik itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan ürkü Cenah mimarisında kullanılır. Tehlike takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat epey fonksiyonel ve harika olmalıdır.

Yangın bapsı; kişioğlu sağlamlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Bu anlamda yangın merdivenleri gülmeyen anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de sahip olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı huzurlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı konstrüksiyonlması gerekebilir. İşte hakeza durumlar izin özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bu sebeple bina zarfında herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Daha detaylı ele aldatmaındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü Yangın kapısı istanbul barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + dizi seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Özellikle rafine ve saygınlık materyallerin olduğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

FEZA Düzen Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yüzı teselsül otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı olur.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin geçmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yönlü fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca birebir olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanların palas tahliye olmalarını sağlamlar.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar uygun ise buna bağlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde yükselmek peşışını getirmektedir.

 Buna tahsisat, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek yahut yavaşlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakarak

Yangın kadar evgin durumlarda dâhilen yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini sineeriye hapseder.

Report this wiki page